La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Síntesi:

El diumenge 8 d'octubre de 2023 va tenir lloc la desena edició de la Cursa de la Dona, organitzada per l’Ajuntament de Girona i Esports Parra, amb el suport del Club d’Atletisme Girona. En aquesta edició, amb 5.100 participants, es va donar la sortida al passeig central del Parc de la Devesa, i la cursa es va desenvolupar, en una distància de 5 kilòmetres. La corredora més ràpida va ser Jolien vandemoortele, que va finalitzar el recorregut per sota els dinou minuts. Van acompanyar-la al podi Clara Corominas i Nur Vilalta. L'organització no agafava temps perquè l'objectiu no era aquest.