La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 16 de desembre 2012 Televisió de Catalunya va celebrar la 21ena. edició de La Marató de TV3, dedicada en aquesta ocasió a recaptar fons per a la investigació del càncer. La ciutat de Girona hi va col·laborar amb diverses activitats, entre moltes d'altres, una cursa urbana i un concert musical.

6a. Marató per la Marató de TV3 al carrer Santa Clara

(Ampliar) - 6a. Marató per la Marató de TV3 al carrer Santa Clara.

Així, durant el matí l'Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona van organitzar la 6a edició de la Marató per a La marató de TV3, en la que els atletes Xevi Avellana, Llorenç Puig i Jacky Garcia es van posar al capdavant i atletes populars, ocasionals i també caminants es van afegir a la iniciativa i els van seguir. La sortida va ser a l'encreuament del carrer de Santa Clara amb el carrer Nou.

Concert de nadales i d'altres cançons pel grup Xaranga Damm-er al Pont de Pedra.

(Ampliar) - Concert de nadales i d'altres cançons pel grup Xaranga Damm-er al Pont de Pedra..

Al migdia, a la cantonada del Pont de Pedra amb la Rambla de la Llibertat, i, per la tarda a Salt, el grup Xaranga Damm-er van oferir un concert de nadales i d'altres cançons, a ritme de xaranga.




Concert de nadales i d'altres cançons pel grup Xaranga Damm-er al Pont de Pedra.



6a. edició de la "Marató per la Marató de TV3" al carrer Santa Clara.



[Més imatges]-------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés