La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dissabte 27 de juny de 2020 es va presentar a la Llibreria Geli de Girona el llibre "La cuina de la Costa Brava i del Pirineu de Girona" de Jaume Fàbrega. La presentació va anar a càrrec de Joan Roca, del Celler de Can Roca, qui és també autor del pròleg. L'acte va ser introduït pel llibreter Xavier Delòs i l'editor Enric Viladot, editorial Viena.

Foto de grup a l'entrada de la Llibreria Geli

(Ampliar) - Foto de grup a l'entrada de la Llibreria Geli.

Jaume Fàbrega és professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha estat qualificat de primer escriptor gastronòmic de la Mediterrània. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans.
És membre de l'Associació Internacional de Crítics d'Art i li ha estat atorgat set vegades el Gourmand World Award, el premi al millor llibre de cuina del món.

Cloenda de l'acte a càrrec de l'editor Enric Viladot

(Ampliar) - Cloenda de l'acte a càrrec de l'editor Enric Viladot.

Joan Roca i Abraham Simon, autor de 'Cassoles de Girona'

(Ampliar) - Joan Roca i Abraham Simon, autor de 'Cassoles de Girona'.


 • "La cuina antiga. Ibers, grecs i romans". Reportatge fotogràfic, article i video de la presentació del llibre de Jaume Fàbrega a la Llibreria Geli de Girona el 16 de setembre 2017.

 • "La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians". Reportatge fotogràfic, article i video de la presentació del llibre de Jaume Fàbrega a la Llibreria Geli de Girona el 24 de setembre 2016.

 • "La cuina modernista. Obrers, menestrals, burgesos i indians". Reportatge fotogràfic, article i video de la presentació del llibre de Jaume Fàbrega a la Llibreria Geli de Girona el 19 de desembre 2015.

 • "La cuina més exquisida de la Costa Brava. Els tapers". Reportatge fotogràfic, article i video de la presentació del llibre de Jaume Fàbrega a la Llibreria Geli de Girona el 26 de maig 2018.

 • "L'Odissea culinària. Viatges per la gastronomia de la Mediterrània". Reportatge fotogràfic, article i video de la presentació del llibre de Jaume Fàbrega i Enric Herce a la Llibreria Geli de Girona el 15 de desembre 2018.


 • [Video]------[Més imatges]------Back-Index-Next

  El xef Joan Roca durant la presentació

  (Ampliar) - El xef Joan Roca durant la presentació.

  Un moment de la presentació

  (Ampliar) - Un moment de la presentació.

  Un moment de la presentació

  (Ampliar) - Un moment de la presentació.

  Portada del llibre de Jaume Fàbrega

  Portada del llibre de Jaume Fàbrega.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés