La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Inund’Art és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes en l’àmbit de les arts visuals i d’altres disciplines artístiques contemporànies. Durant els dies del 5 al 8 de juny 2014 ha omplert els carrers de Girona de tallers, exposicions, performances, activitats escèniques i arts musicals, així com també en llocs tancats, com la Casa de Cultura.

Instal·lació Investigació Canyera al pont d'en Gómez
(Ampliar) - Muntatge de la instal·lació "Investigació Canyera", amb Gerundo Donax, al pont d'en Gómez

La inauguració que es va dur a terme el divendres 6 de juny, va ser dinamitzada per la Colla de Diables Folls de Palafolls, que va acompanyar una visita guiada pels espais de les intervencions i exposicions (Casa de Cultura, Rambla de la Llibertat, pont de les Peixateries Velles, pont d'en Gómez...).

Amb la intenció de inundar el panorama cultural de l’entorn en diverses direccions, l’associació inund’Art incideix en els centres de formació i promoció (Escoles d’Art, Universitat, associacions i entitats promotores de l’art) donant suport a la professionalització del sector i fomentant l’intercanvi de informació i recursos. Amb les exposicions i produccions dels projectes premiats a la Mostra i seleccionats a la Convocatòria per Artistes d’Arts Visuals, l’activitat de l’associació continua durant la resta de l’any.

Fotografies de la seria Interiors, presentades per la seva autora, la fotògrafa Mònica Quintana
(Ampliar) - Fotografies de la seria Interiors, presentades per la seva autora, la fotògrafa Mònica Quintana, a la Rambla de la Llibertat

Alhora, Inund’Art obre les comportes dels espais reservats a l’art, ampliant l’àmbit de la mostra amb exposicions i intervencions artístiques en l’espai públic del centre urbà, tot generant un flux d’implicació i diàleg amb el públic no especialitzat.

Inund’Art s’ha consolidat, amb nou edicions, com un referent artístic dins la ciutat de Girona, i a totes les activitats realitzades durant la Mostra hi assisteix un gran nombre de públic, públic general i de totes les edats, i també un públic compromès amb la cultura i l’art.

Instal·lació Elogis als quatre elements, al pont de les Peixateries Velles
(Ampliar) - Instal·lació i acció participativa "Elogis als quatre elements", d'Eudald Alabau, al pont de les Peixateries Velles

La idea dels organitzadors de convertir-se en festival artístic de referència cobra aquest any més sentit amb la primera edició de l'Inund'art Palafolls, on el 12 de juliol se n'oferirà un tastet.


- Acció a la Rambla de la Llibertat. Loco Brusca amb "Mister X"

- Cartell de la 9a. edició d'inund'ART

- Exhibició de peces a la Casa de Cultura

  • inund'ART 2013. Reportatge fotogràfic de la 8ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2012. Reportatge fotogràfic de la 7ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2011. Reportatge fotogràfic de la 6ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2010. Reportatge fotogràfic de la 5ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2009. Reportatge fotogràfic de la 4ª edifició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2008. Reportatge fotogràfic de la 3ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • [Més imatges] ----- Back - Index - Més imatges

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés