La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Del dijous 24 al diumenge 27 de maig de 2018 va tenir lloc el Festival Ludivers 2018, V Festival del joc i les cultures de la imaginació, un festival dedicat a tot allò que forma part del món lúdic, la creativitat i la imaginació.
Entre altres activitats, el diumenge 27 va tenir lloc a la plaça de l'U d'octubre de 2017, dins l'apartat "Planeta juganer", un gran espai de ludoteca amb jocs de taula moderns, jocs tradicionals, jocs de construcció, mostra de prototips i presentació de les principals novetats editorials.

La primera vegada que la Mula Baba passava pel pont de les Peixateries Velles

(Ampliar) - La primera vegada que la Mula Baba passava pel pont de les Peixateries Velles.

El mateix diumenge també va tenir lloc una cercavila amb la Mula Baba i un espectacle de titelles. Amb un recorregut des de la plaça Independència fins la plaça de l’U d’Octubre de 2017, passant pel carrer Santa Clara, el pont de les Peixateries Velles, la Rambla de la Llibertat, el Pont de Pedra, el carrer Nou, el carrer de Cristòfol Grober, al final de la cercavila va tenir lloc unes representacions de titelles del teatret de la Mula Baba, amb la llegenda de la Cocollona i la de les mosques de Sant Narcís.

Cercavila de la Mula Baba

(Ampliar) - Cercavila de la Mula Baba.

La Mula Baba a la plaça de l'U d'octubre de 2017

(Ampliar) - La Mula Baba a la plaça de l'U d'octubre de 2017.


Titella de la llegenda de la Cocollona

(Ampliar) - Titella de la llegenda de la Cocollona.

Titella de la llegenda de la Cocollona

(Ampliar) - Titella de la llegenda de la Cocollona.

En Pepet Gitano

(Ampliar) - En Pepet Gitano.


[Més imatges]------ Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés