La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


Back

Anar

Assaig de la "V" de Girona.
El divendres 5 de setembre va tenir lloc un assaig previ de la V que es duria a terme a Barcelona l'11. Reportatge fotogràfic i article. 53 imatges.

Assaig de la V de Girona. Aquarel·la de Fonsu Mateu
Anar

L'encesa d'espelmes.
10 de setembre. Formació amb espelmes d'una estelada i una bandera d'Escòcia a la plaça de la Independència. Reportatge fotogràfic. 53 imatges.

L'encesa d'espelmes a la plaça de la Independència
Anar

Concert a la plaça de la Catedral.
10 de setembre. Concert previ a la Marxa de Torxes, a càrrec de Carles Belda i Marc Serrats. Article i reportatge fotogràfic. 25 imatges.

Concert a la plaça de la Catedral
Anar

La Marxa de Torxes.
10 de setembre. Desfilada de la marxa, lectura del manifest, crema del Decret de Nova Planta i cant dels Segadors. Article i reportatge fotogràfic. 80 imatges.

La Marxa de Torxes
Anar

Ofrena floral a Carles Rahola.
11 de setembre. Homenatge al monòlit dedicat a Carles Rahola a la Rambla de la Llibertat. Article i reportatge fotogràfic. 32 imatges.

Ofrena floral a Carles Rahola
Anar

Acte institucional a l'Auditori Josep Irla.
11 de setembre. Parlaments oficials i actuació de l'ensembla de Música Antiga de Girona. Article i reportatge fotogràfic. 33 imatges.

Acte institucional a l'Auditori Josep Irla
Anar

Sardanes i concentració a la plaça del Vi.
11 de setembre. Sardanes a càrrec de la cobla Tres Vents i concentració davant l'Ajuntament de Girona. Reportatge fotogràfic. 39 imatges.

Sardanes i concentració a la plaça del Vi
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés