La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

Rúbrica Teatre.
Reportatge fotogràfic de l'espectacle "Desclòs" de Rúbrica Teatre a la plaça de l'Om del barri del Pont Major el divendres 5 de maig 2023.

Rúbrica Teatre
Anar

El Güeno.
Reportatge fotogràfic del concert de la formació El Güeno a la Pista del carrer del Collsacabra, al barri de Germans Sàbat el dissabte 6 de maig 2023.

El Güeno
Anar

L'Arannà.
Reportatge fotogràfic de l'espectacle poètico-musical de la formació L'Arannà al Centre Cívic Pla de Palau - Biblioteca Ernest Lluch el dimecres 10 de maig 2023.

L'Arannà
Anar

4GAMI.
Reportatge fotogràfic del concert de música barbershop de la formació 4GAMI al Centre Cívic Ter, al barri de Germans Sàbat, el dijous 18 de maig 2023.

4GAMI
Anar

Tropiko.
Reportatge fotogràfic del concert de música de la formació Tropiko, al Centre Cívic Can Ninetes, al barri de Santa Eugènia, el dissabte 20 de maig 2023.

Tropiko
Anar

Shazuno & Doux.
Reportatge fotogràfic del concert de rap de la formació Shazuno & Doux, a l'Estació Espai Jove, al barri de Sant Narcís, el divendres 26 de maig 2023.

Shazuno & Doux
Anar

97Onzas.
Reportatge fotogràfic del concert de 97Onzas, a l'Estació Espai Jove, al barri de Sant Narcís, el divendres 26 de maig 2023.

97Onzas
Anar

Gavin Buckley Music.
Reportatge fotogràfic del concert de Gavin Buckley Music, a la plaça de l'Assumpció al barri de Sant Narcís, el dissabte 27 de maig 2023.

Gavin Buckley Music
Anar

Oriol Tonietti.
Reportatge fotogràfic del concert d'Oriol Tonietti al Centre Cívic Ter, al barri de Germans Sàbat, el dijous 1 de juny 2023.

Oriol Tonietti
Anar

Cia. PerNassos.
Reportatge fotogràfic de l'espectacle "El gran circ" de la Cia. PerNassos al Centre Cívic del barri de Sant Narcís, el diumenge 4 de juny 2023.

Cia. PerNassos
Anar

Trio Tico.
Reportatge fotogràfic del concert del Trio Tico al Centre Cívic Onyar, al barri de Vila-roja, el dimecres 7 de juny 2023.

Trio Tico
Anar

Aram Sempervirens.
Reportatge fotogràfic de l'espectacle "La casa por la ventana", a la pista del barri de Sant Pau - Pla de Palau, el dimecres 14 de juny 2023.

Aram Sempervirens
Anar

Daura Mangara.
Reportatge fotogràfic del concert al Centre Cívic del Pont Major, el divendres 16 de juny 2023.

Daura Mangara
Anar

Trobador.
Reportatge fotogràfic del concert al Centre Cívic Onyar, al barri de Vila-roja - Font de la Pólvora, el dimecres 28 de juny 2023.

Trobador
Anar

Bullitt.
Reportatge fotogràfic del concert al Centre Cívic Can Ninetes del barri de Santa Eugènia, el divendres 30 de juny 2023.

Bullitt
Anar

Projecte I.G.L.U.
Reportatge fotogràfic de l'espectacle "La brúixola dels desitjos" al Centre Cívic Onyar, al barri de Vila-roja, el dimecres 5 de juliol de 2023.

Projecte I.G.L.U.
Anar

Ric ric!.
Reportatge fotogràfic de l'espectacle "Ric, ric qui sona?" a la biblioteca Just M. Casero, al barri de Pont Major el dijous 6 de juliol de 2023.

Ric ric!

Back
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice Actualitzat: 08/07/2023