Cartells: Wikipèdia
Index

2012
Tengo ganas de ti
Títol original: Tengo ganas de ti

Direcció: Fernando González Molina

Guió: Ramón Salazar, basat en la novel·la de Federico Moccia

Fotografia: Xavi Giménez

Intèrprets: Mario Casas, María Valverde, Clara Lago, Nerea Camacho, Diego Martín, Marina Salas, Andrea Duro, Luis Fernández, Antonio Velázquez, Ferrán Vilajosana, Álvaro Cervantes, Nerea Camacho, Carme Elías

Música: Manel Santisteban

Durada: 90 minuts

Localitzacions: Pont d'en Gómez i altres indrets del Barri Vell de Girona

Sinopsi: La sexy Gin és el nou amor d'Hache, però aquest no pot oblidar la seva antiga xicota, Babi. Hache ha tornat a casa, després de passar una temporada a Londres, allunyat del record d'aquell primer amor. Per poder reconstruir la seva vida i oblidar el passat, Gin li sembla perfecta; és una noia vital que li fa creure que és possible reviure aquella màgia. Però aviat s'haurà de retrobar amb Babi.
Cartell

Cartell
Imatges dels cartells de la pel·lícula

Veure tràiler del film


2011
El monje
Títol original: Le moine

Direcció: Dominik Moll

Guió: Dominik Moll i Anne-Louise Trividic

Fotografia: Patrick Blossier

Intèrprets: Vincent Cassel, Déborah François, Joséphine Japy, Sergi López, Catherine Mouchet, Jordi Dauder, Geraldine Chaplin, Roxane Duran, Frédéric Noaille, Javivi, Martine Vandeville, Pierre-Félix Gravière, Serge Feuillard, Ernst Umhauer, Jean-Francois Vendroux

Música: Alberto Iglesias

Durada: 101 minuts

Localitzacions: Plaça i escales de la Catedral, i diversos carrers del Barri Vell de Girona

Sinopsi: El diable prova de corrompre un jove novici, el germà Ambrosi, qui, després de ser abandonat a les portes d'un monestir cistercenc, és acollit i educat pels monjos.
Cartell
Imatge del cartell de la pel·lícula

Veure tràiler del film


2010
Ermessenda
Direcció: Lluís Maria Güell

Guió: Mercè Sarrias i Núria Furió

Fotografia: Sergi Gallardo

Intèrprets: Laia Marull, Lluís Homar, Rosa Renom, Julio Manrique, Pau Durà, Dafnis Balduz, Álvaro Cervantes, Roger Coma, Francesc Garrido, Alba Sanmartí, Ricard Sales, Francesc Orella, Bea Segura, Marina Gatell, Joan Massotkleiner, Oriol Vila

Música: Arnau Bataller

Durada: Primer capítol 84 minuts | Segon capítol 88 minuts

Localitzacions: Escales de Sant Martí, Sant Daniel

Sinopsi: Sèrie de Televisió de Catalunya. Biografia novelada dels darrers anys de la vida de la comtesa Ermessenda.[Veure recull de premsa del rodatge]
Cartell
Imatge del cartell de la pel·lícula

Veure la sèrie

Veure capítol 1

Veure capítol 2

2010
Agnosia
Direcció: Eugeni Mira

Guió: Antonio Trashorras

Fotografia: Unax Mendía

Intèrprets: Eduardo Noriega, Martina Gedeck, Sergi Mateu, Bàrbara Goenaga, Jack Taylor, Fèlix Gómez, Miranda Makaroff

Producció: Álvaro Agustín, M.A. Faura, Isaac Torras, Jesús de la Vega

Durada: 105 minuts

Localitzacions: Escales de la Catedral, Celrà

Sinopsi: Thriller romàntic ambientat a la Barcelona de finals del segle XIX, en el que es prepara una conspiració al voltant de la misteriosa malaltia d'una jove pubilla. Joana Prats pateix agnosia, malaltia que afecta la seva percepció: malgrat que els seus ulls i oides estan perfectes, el seu cervell no processa correctament els estímuls que reb.[Veure recull de premsa del rodatge]
Cartell
Imatge del cartell de la pel·lícula

Veure el trailer

Fotografia publicitària
Ftografia publicitària

2009
Tres dies amb la família
Direcció: Mar Coll

Guió: Mar Coll, Valentina Viso

Música: Maikmaier

Fotografia: Neus Ollé

Intèrprets: Nausicaa Bonnín, Eduard Fernández, Francesc Orella, Ramon Fontserè, Phillipine Leroy-Beaulieu

Producció: Toni Carrizosa

Durada: 85 minuts

Localitzacions: Església de Sant Feliu, el tanatori, el cementiri

Sinopsi: Léa ha de viatjar de sobte a Girona on el seu avi patern acaba de morir. L'espera la seva família, a la que pràcticament no ha vist des de que s'en va anar a l'estranger. La mort del patriarca dels Vich i Carbó és l'excusa perfecta per forçar la convivència entre els seus descendents.

Cartell

Imatge del cartell de la pel·lícula

Veure el trailer

2008
El juego del ahorcado
Direcció: Manuel Gómez Pereira

Guió: Salvador Garcia Ruiz i Manuel Gomez Pereira segons l'obra d'Imma Turbau

Música: Bingen Mendizabal

Fotografia: Juan Amorós

Intèrprets: Clara Lago, Álvaro Cervantes, Adriana Ugarte, Abel Folk, Victòria Pagès, Victor Valdivia, Boris Ruiz

Producció: Ana Amigo

Durada: 113 minuts

Sinopsi: Sandra i David són amics des de la infància. Per a ell, Sandra és l'amor i la seva millor companya d'aventures. Per a ella, David és el seu col·lega i també la seva única forma de rebel·lar-se en una societat petita com la de Girona.
A l'adolescència, sembla lògic que la seva amistat derivi cap una relació més profunda, però un esdeveniment imprevisible el colpeja a cadascun per separat, alterant el curs que seguien les seves vides d'estudiants.
Sandra esdevindrà una supervivent, i David el guardià del seu secret. Junts, sense parlar-ho en veu alta, mantenen la seva relació de còmplices.
S'enamoran amb la innocència i la crueltat dels nens, fins que la curiositat porta a Sandra a creuar el llindar d'aquest secret. Quan descobreixi l'únic que el seu amic mai li ha explicat, tindrà fatals conseqüències.

Cartell

Imatge del cartell de la pel·lícula


2007
Savage Grace
Direcció: Tom Kalin

Guió: Howard A. Rodman sobre un llibre de Natalie Robins i Steven M.L. Aronson

Música: Fernando Velázquez

Fotografia: Juan Miguel Azpiroz

Intèrprets: Julianne Moore, Stephen Dillane, Eddie Redmayne, Elena Anaya, Hugh Dancy, Unax Ugalde, Belén Rueda

Producció: Estats Units-Espanya; A Contraluz Films / ATO Pictures / Killer Films / Montfort Producciones

Sinopsi: Basat en fets reals. Narra la vida de Barbara Daly (Julianne Moore), una dona que passa a formar part de l'alta societat americana després de casar-se amb Brooks Baekeland (Stephen Dillane), hereu de la fortuna de la baquelita.
Elegant i bonica, Barbara sembla, no obstant, no estar a l'alçada del seu nou estatus als ulls del seu marit mil·lionari. El naixement del seu únic fill, Tony, desestabilitza el seu matrimoni. Menyspreuat pel seu pare, Tony (Eddie Redmayne) creix acostant-se cada cop més a la seva mare.
Fets extraordinaris i complexos sentiments a flor de pell provocan un desenllaç que va donar la volta al món. "Savage grace" revela els secrets més ocults d'una de les dinastíes nordamericanes més famoses de la seva història recent.

Cartell

2006
El perfum. Història d'un assassí
Títol original: Das Parfum, die Geschichte eines Mörders

Direcció: Tom Tykwer

Guió:Andrew Birkin, Bernd Eichinger, Tom Tykwer. Basat en la novel·la de Patrick Süskind

Música: Reinhold Heil, Johnny Klimek, Tom Tykwer

Fotografia: Frank Griebe

Intèrprets: Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman, Rachel Hurd-Wood, Corinna Harfouch, Carlos Gramaje, Birgit Minichmayr, Karoline Herfurth, Jessica Schwarz, Joanna Griffiths, Otto Sander

Producció: Alemanya-França-Espanya; Andrew Birkin Bernd Eichinger Martin Moszkowicz

Muntatge: Alexander Berner

Durada: 147 minuts

Sinopsi: Història d'un jove del segle XVIII que té un extraordinari sentit de l'olfacte, una persona obsessionada i dominada pels olors i la sensació que aquests li produeixen.
Jean Baptiste Grenouille va néixer enmig de les restes de peix d'un mercat, i va ser abandonat per la seva mare a les deixalles.
L'autoritat es fa càrrec de l'infant, que va d'hospici en hospici i sentencía la seva mare a la forca. El noi creix en un ambient hostil; ningú el vol, i fins i tot els seus companys proven d'assassinar-lo, i tot degut a què una cosa el feia diferent: no tenía olor.
A canvi, Jean Baptiste tenía un olfacte excepcional. Als 20 anys, després de treballar en una fàbrica de cuir, aconsegueix treballar per al perfumer Bandini, qui li ensenya a destil·lar essències. Peró ell vol atrapar altres olors: l'olor del cristall, del coure... i, per damunt de tot, l'olor de la bellesa d'algunes dones.

Cartell

Fotograma
Fotograma de seqüència rodada a Girona

2003
Las voces de la noche
Direcció: Salvador García Ruíz

Guió: Salvador García Ruíz, basat en la novel·la "Las palabras de la noche" de Natàlia Ginzburg

Música: Pascal Gaigne

Fotografia: Teo Delgado

Intèrprets: Laia Marull, Tristan Ulloa, Vicky Peña, Guillermo Toledo, Álvaro de Luna, Paloma Paso Jardiel, Juli Mira, Ana Wagener, Ramon Madaula, Malena Alterio

Producció: Pau Calpe Rufat

Durada: 98 minuts

Sinopsi: A l'Espanya dels anys 50, en un poble que ha crescut en torn d'una fàbrica, hi viuen Elisa i Jordi, ella la filla del comptable i ell el fill del fundador. Junts proven de suportar la monotonia de les seves vides mitjançant les seves cites clandestines a la ciutat. Tots dos són conscients de la relació que han creat i no esperen res més l'un de l'altre. Fins que Elisa decideix trencar les regles.

Cartell

Composició de la música del film

2003
Soldados de Salamina
Direcció: David Trueba

Guió: David Trueba basat en la novel·la de Javier Cercas

Música: Diversos artistes

Fotografia: Javier Aguirresarobe (A.E.C.)

Intèrprets: Ariadna Gil, Ramón Fontserè, Joan Dalmau, María Botto, Diego Luna, Alberto Ferreiro, Luis Cuenca, Lluis Villanueva, Ana Labordeta, Julio Manrique, Eric Caravaca

Producció: Lolafilms S.A. y Fernando Trueba P.C., S.A. Jessica Huppert Berman, Andrés Vicente Gómez, Cristina Huete

Durada: 113 minuts

Sinopsi: Una novel·lista que ha abandonat la seva carrera d'escriptora rastreja una història real ocurreguda en els darrers dies de la Guerra Civil. L'escriptor falangista Rafael Sánchez Mazas havia de ser afusellat junt amb altres cinquanta presoners, però va aconseguir fugir pel bosc i amagar-se sota la pluja.
Sembla que un soldat dels que rastrejaven la zona cercant-lo el va trobar, però el va deixar escapar. L'escriptora recomposa les peces d'aquesta  història, plagada de contradiccions i personatges enigmàtics. En la seva recerca, sense saber-ho, no aconsegueix trobar la veritat, sinó trobar-se a sí mateixa.

Cartell

Rodatge
Imatge del rodatge a Girona

Més imatges del rodatge

1987
Mi general
Direcció: Jaime de Armiñán

Guió: Jaime de Armiñán, Fernando Fernán-Gómez, Manuel Pilares

Música: Jordi Doncos

Fotografia: Teo Escamilla

Intèrprets: Fernando Rey, Fernando Fernán-Gómez, Héctor Alterio, Mónica Randall, Rafael Alonso, José Luis López Vázquez, Joaquín Kremel, Álvaro de Luna, Alfred Lucchetti, Joan Borrás, Juanjo Puigcorbé, Manuel Torremocha, Amparo Baró

Producció: Ricard Figueras

Durada: 110 minuts

Sinopsi: Un grup de generals d'avançada edat i diferents cossos professionals es veuen obligats a assistir a un curset de posta al dia en tecnologia, que s'imparteix de forma secreta en un parador amagat.
Els professors són cinc joves capitans, que pertanyen a una generació amb una altra mentalitat i formació, i els generals troben irritant rebre ordres i lliçons de militars de rang inferior.

Cartell

Rodatge
Imatge del rodatge a Girona

Més imatges del rodatge

1950
Pandora i l'holandès errant
Direcció: Albert Lewin

Guió: Albert Lewin

Música: Alan Rawsthorne

Fotografia: Jack Cardiff

Intèrprets: Ava Gardner, James Mason, Nigel Patrick, Sheila Sim, Harold Warrender, Mario Cabré, Marius Goring

Producció: Joe Kaufmann, Albert Lewin

Durada: 122 minuts

Sinopsi: Un pescador troba els cadàvers d'un home i una dona; són els cossos dels protagonistes d'una història d'amor. Una dona molt bonica va conèixer un home misteriós que resulta ser el capità d'un vaixell condemnat a vagar pel mar fins que trobi una dona disposada a morir per amor.
En aquesta tragèdia romàntica, rodada a Girona i Tossa de Mar, hi conflueixen la mitologia grega (Pandora és la mare de tots els homes però també el desencadenant de tots els seus mals), l'Holandés, una mena de Prometeu eternament castigat pel seu desafiament als deus, el torero Montalvo, un símbol de rei Teseu que lluita contra el minotaure, el brau i en sentit metafòric el destí, tot plegat amb contínues referències visuals a la cultura grega i mediterrània en general.

Cartell

Ava Gardner i James Mason
Imatge del cartell, Wikipedia. Fotografia de Gardner i Mason, © Album. Archivo fotográfico

Veure el trailer


[Segueix...]-------------------- Index