La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


- Carrer Bacià s/n (davant Policia Municipal)
- 972 200 625
- cancornellahortijardi@gmail.com
- www.cancornella.cat
- Dl-Dv: 9-13:30h | 16:30-20h. Ds: 9-14h
- 755 857 836
- @cancornella

Cuidant del camp, l'hort i el jardí des de 1931. Flors, plantes, llavors, decoració i tots els productes que facin falta per tenir cura del jardí o l'hort. Productes de Km.0 i solucions als problemes que poden afectar a les plantes o a les collites. Descobriu la col·lecció d'objectes nous i antics per donar un nou aire a casa vostra o per fer del vostre jardí o terrassa un lloc més acollidor.
Les llavors sempre han estat l'especialització de Can Cornellà. No obstant els canvis socials evidents, el negoci tampoc ha canviat gaire amb el pas dels anys, senzillament han anat ampliant amb els productes que ara tenen més demanda. Eliseu Boix va ser el fundador del negoci i la seva filla Maria Dolors Boix la que el va seguir. Ara tenen molta part de floristeria i també venen bulbs i flors d'importació. Segueixen venent subministraments agrícoles diversos i tenen clientela de Girona i de tota la província.

Index

Can Cornellà Can Cornellà Can Cornellà
Can Cornellà Can Cornellà Can Cornellà
Can Cornellà Can Cornellà Can Cornellà
Can Cornellà Can Cornellà Can Cornellà

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

Actualitzat: 18/06/2024