La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


- Carrer Argenteria 1
- 636 482 001
- hola@shizenna.com
- www.shizenna.com
- Dt-Ds: 10-13:30h | 16-20h
- 664 497 314
- @shizennascent
- @shizenna_scent

Shizen'na és una empresa basada en la creença que un món millor és possible i la seva eina per contribuir-hi és mitjançant els coneixements de la natura, aplicant les propietats i els beneficis que ens donen les plantes, la fruita cítrica i les flors, a través de la puresa del seu interior, dels seus propis olis essencials que, en difusió, netegen i amoroseixen l’aire que respirem en els espais tancats, de manera totalment natural.
La cap de disseny d’aromes, Montse Nart, aromatòloga i perfumista, és llicenciada en màrqueting internacional i experta en estampació tèxtil.
En la part empresarial, en Jordi Castellet, cap executiu, aporta més de quaranta anys d’experiència professional en diversos sectors, però bàsicament en el tèxtilo. Amb coneixements de màrqueting, de mercat global i de comerç, fou vicepresident del Gremi de la Confecció de Barcelona i president de la sectorial tèxtil de PIMEC.

Index

Shizen'na Shizen'na Shizen'na
Shizen'na Shizen'na Shizen'na
Shizen'na Shizen'na Shizen'na
Shizen'na Shizen'na Shizen'na

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

Actualitzat: 02/07/2024