La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dissabte 25 d'octubre 2014 es va celebrar el Correfoc dels Diables de l'Onyar, que ha repetit el recorregut de l'any passat, que aleshores va ser diferent perquè la colla va fer una actuació especial amb motiu del seu 25è aniversari.
L'any passat, els diables van començar des del Pont de Pedra i aquest any ho fan des de la plaça del Vi. S'havia escollit el pont com a recreació del seu porpi naixement, ja que es diu que els diables gironins van sortir precisament del riu que duu el seu nom. Des de la plaça del Vi, han enfilat cap amunt del Barri Vell. Així, han passat pel carrer Nou del Teatre, carrer de l'Auriga, pujada de la Mercè, carrer del Portal Nou, pujada de Sant Martí, carrer de l'Escola Pia, carrer de la Claveria, carrer de Bellmirall, carrer dels Alemanys i plaça de Sant Domènec, on va finalitzar l'espectacle dels diables, amb la presència de diferent bestiari.

[El correfoc del 2013]


Fires de Girona 2014. El correfoc, a càrrec dels Diables de l'Onyar

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés