La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Back


Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

Presentació del festival.
Dimarts 16 de juliol. Presentació de les activitats i novetats de la XIX edició del festival al pati de la Casa de Cultura. 33 imatges i article.

Inauguració del festival
Anar

Foto de l'equip del festival.
Dilluns 26 d'agost. Foto de família de l'equip del Festival 2019 al pati de la Casa de Cultura. 1 imatge.

Inauguració del festival
Anar

Inauguració del festival.
Dimarts 27 d'agost. Cerimònia d'inauguració oficial de les activitats del Festival al Teatre Municipal de Girona. 18 imatges, article i video.

Inauguració del festival
Anar

"Experiment autoficció".
Dimarts 27 d'agost. Representació de l'espectacle inaugural "Experiment autoficció", teatre experimental gestual, dirigit per la brasilera Carolina Correa, al Teatre Municipal. 54 imatges.

Experiment autoficció
Anar

"El retaule del flautista".
Dimecres 28 d'agost. Representació de l'espectacle "El retaule del flautista", farsa musical a càrrec del Grup de Teatre Vidrerenc, de Vidreres, al Teatre Municipal. 99 imatges.

El retaule del flautista
Anar

"Tinto corazón".
Dijous 29 d'agost. Representació de l'espectacle "Tinto corazón", comè:dia a càrrec de la companyia Situación País de Valparaiso, Xile, al Teatre Municipal. 129 imatges.

Tinto corazón
Anar

"8 wires or 1 reason of love".
Divendres 30 d'agost. Representació de l'espectacle "8 wires or 1 reason of love", teatre dansa interpretat per la companyia "Student Dance and Plastic Theatre Oler" de Moscou. 111 imatges.

8 wires or 1 reason of love
Anar

"El caballero de Olmedo".
Dissabte 31 d'agost. Representació de l'espectacle "El caballero de Olmedo", tragicomèdia interpretada per la companyia Carpe Diem Teatro, de Tomelloso, Castella-La Manxa. 120 imatges.

El caballero de Olmedo
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés