La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


IndexAnar

Trobada de Taules pel Dret a Decidir - Acte celebrat l'11 de juliol al Saló de descans del Teatre Municipal, amb la participació de Joan Rigol, Joaquim Nadal i Carles Puigdemont. 21 fotografies.

Trobada de Taules pel Dret a Decidir
Anar

La cercavila - L'11 de juliol, com a inici de les activitats del cap de setmana, va tenir lloc una cercavila que va finalitzar a la plaça del Vi amb la penjada de quatre barres vermelles a la façana de l'Ajuntament. 18 fotografies.

La cercavila
Anar

La macroestelada - El diumenge 13 de juliol va tenir lloc una cercavila fins al Parc de la Devesa, amb una macroestelada formada per tires de tela vermella i globus grocs. 84 fotografies.

La macroestelada
Anar

Macrosardana i concerts - Durant el dos dies del cap de setmana varen tenir lloc diversos concerts, una fira independentista, i el diumenge una macrosardana al Camp de Mart. 33 fotografies.

La macrosardana
Anar

Firatast d'estiu - Durant els tres dies de les Jornades es va celebrar a Fira de Girona l'esdeveniment gastronòmic Firatast d'estiu, amb productes i plats de proximitat. 63 fotografies.

La macroestelada
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés