La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dissabte 1 d'abril de 2023 es varen inaugurar els primers plafons de senyalització d'espais naturals i patrimonials de la ciutat, emmarcats dins de la iniciativa “La Vora”.
El primer punt en el qual s’han ubicat és en quatre llocs del parc de les Pedreres, fruit de la voluntat de l’Ajuntament i de la reivindicació dels veïns i veïnes del barri per donar a conèixer el parc i els elements principals de la zona: al costat de les restes històriques patrimonials del fort del Calvari, del fort i la Cisterna dels Caputxins, i de la Torre d'Alfons XII, quatre dels punts inclosos dins del bucle de la Muntanya de les Pedreres. Hi han participat l'alcaldessa Marta Madrenas, el vicealcalde Quim Ayats, la regidora M. Àngels Cedacers i les presidentes de les AAVV de les Pedreres, Pilar Adroher, i Torre Gironella, Teresa Cufí.Presentació candidats Junts per Catalunya a l'alcaldia 2023

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice Creat: 21/03/2023