La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


Anar

Introducció - Article explicatiu de l'origen del regiment de Sant Narcísm i de les cerimònies que es recreen en la presentació històrica. 10 fotografies.

Arribada del regiment de Sant Narcís a la plaça del Vi
Anar

Desfilada a la basílica de Sant Feliu. - Desfilada des de l'antic convent de la Mercè a la basílica de Sant Feliu, pels carrers del Barri Vell, i recollida del coronel Joan de Madrenas a la seva residència oficial. 65 fotografies.

Desfilada a la basílica de Sant Feliu
Anar

Benedicció de la bandera. - Entrada a la basílica de Sant Feliu, i benedicció de la bandera a la capella de Sant Narcís pel rector del temple. 29 fotografies.

Benedicció de la bandera
Anar

Desfilada a la plaça del Vi. - Sortida de la basílica de Sant Feliu i desfilada fins la pla¸a del Vi, on el regiment és rebut per la resta de l'Exèrcit de Catalunya, format en torn de la plaça. 74 fotografies.

Arribada a la plaça del Vi
Anar

Clavetejat de la bandera. - Dotze persones escollides per la seva representativitat claven un clau per afermar la bandera, beneïda a Sant Feliu, a la seva asta, en presència de les tropes formades a la plaça. 49 fotografies.

Clavetejat de la bandera a la plaça del Vi
Anar

Jura de la bandera. - Clavada la bandera, tots i cadascun dels fusellers del regiment de Sant Narcís pronuncien el solemne jurament de la bandera. 31 fotografies.

Jura de la bandera. Les salves d'ordenança
Anar

Desfilada a la Catedral. - Finalitzat l'acte del jurament de la bandera, les tropes desfilen pels carrers del Barri Vell fins a la Catedral, on formen a l'escalinata, per iniciar una altra desfilada fins l'antic convent de la Mercè. 84 fotografies.

Desfilada a la Catedral


Index
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés