La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Fira de Girona
Dies 9 a l'11 de maig de 2014

Del 9 a l'11 de maig de 2014 s'ha celebrat a les instal·lacions del Palau de Fires de Girona la tercera edició d'Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil, exhibició d'artistes nacionals i internacionals, on es pot gaudir de les seves obres i dels seus cursos, on s'ha pogut aprendre d'artistes d'àmbit mundial.

Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil. Puntaires.

Interquilt és un saló dedicat a totes les disciplines de l’art tèxtil i específicament al món del patchwork, que va néixer a Girona el 2012, amb un clar objectiu: obrir les portes a l'Art Tèxtil i així donar resposta a l’interès manifest i creixent per aquest sector que s’ha manifestat en els darrers anys, amb un clar enfocament nacional i internacional.
En aquesta edició s'han pogut conèixer les obres d'artistes internacionals com Jutta Hellbach (Alemanya) o Claudia Belluzi i Daniela Cerri (Itàlia). A més també han pogut veure de primera mà les peces d'artistes d'Estats Units i el treball de les quilters russes de Murmansk. El saló s'ha complementat amb una mostra de màquines de cosir i accessoris del segle XIX del Museu de la Tècnica de l'Empordà.

Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil.


Cartell de l'edició 2014 del Saló.

  • Fira de Girona. Índex dels reportatges de les activitats i esdeveniments que s'hi han dut a terme des de l'any 2009.

  • Interquilt 2013. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la segona edició del Saló.

  • Interquilt 2012. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la primera edició del Saló.

  • [Més imatges]-------------Back-Index-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés