La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

La cadena nordamericana HBO rodarà a diversos indrets de Girona episodis de la sisena temporada de la sèrie "Joc de Trons" ("Game of Thrones"). Tot i que els rodatges estan previstos a partir del 3 de setembre, entre el 24 d'agost i el 17 de setembre els equips de la productora de la sèrie han iniciat, en zones d'accés restringit, el muntatge dels decorats dels escenaris de les diverses seqüències que s'hi rodaran.

Rodatge a les escales de la catedral. Natalie Dormer i el director Jack Bender

(Ampliar) - Rodatge a les escales de la catedral. Natalie Dormer i el director Jack Bender. Imatge gentilesa de Xavier Isern, www.elsbastards.cat.

A les escales de la catedral es roda la que serà l'escena més espectacular de les gravades a Girona, amb uns dos-cents figurants, molts dels quals soldats Tyrell que acompanyen el mata-reis Jaime Lanninster, que va a cavall i suposadament rescata a Margaery Tyrell de la secta. La productora està utilitzant dos cavalls, un dels quals és blanc i, en determinats moments, Nikolaj Coster-Waldau té un doble. Altres figurants fan de seguidors de la secta de la Fe dels Set i molts, habitants de la ciutat de Desembarcament del Rei.

Rodatge a les escales de la Catedral amb exèrcits de Tyrell i Sparrows
(Imatge sencera) - Rodatge a les escales de la Catedral amb exèrcits de Tyrell i Sparrows. Imatge gentilesa de Xavier Isern, www.elsbastards.cat.

La importància de la seqüència ha fet que es poguéssin veure a Girona la cúpula de la productora, i els principals actors que segueixen de prop els assajos. Entre aquests, Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister), Eugene Simon (Lancel Lannister), Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Finn Jones (Loras Lannister), Dean-Charles Chapman (Tommen Baratheon), Diana Rigg (Olenna Lady Tyrell), Roger Ashton-Griffiths (Mace Tyrell), i Jonathan Pryce (High Sparrow, líder de la secta de la Fe dels Set), entre d'altres.

Rodatge a les escales de la Catedral amb exèrcits de Tyrell i Sparrows
(Imatge sencera) - Rodatge a les escales de la Catedral amb exèrcits de Tyrell i Sparrows. Imatge gentilesa de Xavier Isern, www.elsbastards.cat.
Rodatge a les escales de la Catedral amb exèrcits de Tyrell i Sparrows
Rodatge a les escales de la Catedral amb exèrcits de Tyrell i Sparrows. Imatge gentilesa de Xavier Isern, www.elsbastards.cat.

[Més imatges]-------------Back-Index-Next

Ambientació de la façana de la Catedral

(Ampliar) - Ambientació de la façana de la Catedral.

David Benioff, creador de la sèrie

(Ampliar) - David Benioff, creador de la sèrie.

Figurants al carrer Francesc Samsó

(Ampliar) - Figurants al carrer Francesc Samsó.

D. B. Weiss, creador de la sèrie

D. B. Weiss, creador de la sèrie.


  • Joc de Trons a Girona (II). Article i reportatge fotogràfic dels personatges i els escenaris.

  • Joc de Trons a Girona (I). Article i reportatge fotogràfic dels escenaris.

  • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés