La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

"Parlem de llibres?" és una iniciativa de la Llibreria Geli de Girona que apropa els escriptors gironins als seus lectors, per parlar de les seves obres i del seu entorn, d'una forma distesa i propera, allunyada de les típiques presentacions de novetats editorials.

La Llibreria Geli durant la trobada

(Ampliar) - La Llibreria Geli durant la trobada.

Dins el cicle de trobades amb escriptors gironins a la Llibreria Geli, que sota el títol de "Parlem de llibres?" convoca els dissabtes a la mateixa llibreria un escriptor gironí de naixement o d'"adopció" per parlar de la seva obra i del seu entorn, i, dins la III temporada, el dissabte 3 de juny 2017 va comptar amb el docent, filòleg i escriptor David Pagès i Cassú (Sant Joan de Mollet, 1968).
És llicenciat en Filologia Catalana, docent en exercici, activista i dinamitzador cultural, comunicador i escriptor. Fortament compromès amb els nostres Països, particularment amb la nostra llengua, des de fa molts anys dedica prou temps i esforços a difondre-la i a donar a conèixer la nostra realitat lingüÍstica i social. Col·labora regularment amb la premsa escrita i amb revistes, organitza actes divulgatius i dóna conferències. És autor de "Històries de l'avi Abdon", "Històries de casa nostra", dels reculls d'articles "Batecs d'un poble" i "Un país que fa camí", del llibre "500 raons per parlar català" 500 citacions sobre el català de persones d'àmbits molt diversos i d'arreu de la nostra àrea lingüística, "Referents. Entrevistes a 40 personalitats dels Països Catalans", "Al galop per la història de Catalunya", "Toni Cassany", etc.

Xavier Delòs i David Pagès durant l'esdeveniment

(Ampliar) - Xavier Delòs i David Pagès durant l'esdeveniment.

La Llibreria Geli durant l'esdeveniment

(Ampliar) - La Llibreria Geli durant l'esdeveniment.

David Pagès signant exemplar dels seus llibres

(Ampliar) - David Pagès signant exemplar dels seus llibres.


[Més imatges]-------------Back-Index-Next

David Pagès durant l'esdeveniment

(Ampliar) - David Pagès durant l'esdeveniment.

Cartell de l'esdeveniment amb David Pagès

(Ampliar) - Cartell de l'esdeveniment amb David Pagès.

David Pagès i Xavier Delòs durant l'esdeveniment

(Ampliar) - David Pagès i Xavier Delòs durant l'esdeveniment.

David Pagès durant l'esdeveniment

(Ampliar) - David Pagès durant l'esdeveniment.

Xavier Delòs i David Pagès durant l'esdeveniment

(Ampliar) - El llibreter Xavier Delòs i David Pagès durant l'esdeveniment.

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés