La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

24 de gener 2014

Com a cloenda de l'exposició "Faràndula. 500 anys d'imatgeria festiva de Girona", el divendres 24 de gener 2014 va tenir lloc al Museu d'Història de la Ciutat la presentació del llibre de la mostra, original dels comissaris de l'exposició Nuxu Perpinyà i Ramon Grau..

Presentació del llibre durant la intervenció de Sílvia Planas
(Ampliar) - Presentació del llibre durant la intervenció de Sílvia Planas.

Es va aprofitar l'acte per presentar el nou espai del Museu que allotjarà de forma permanent quinze figures: els gegants, les quatre parelles de capgrossos (el Ciutadà i la Beneta de la Força, el Mercader i l'Argentera, el Merdisser i la Marieta de les Cols, el Ballester i la Pericota), i l'Esquivamosques, juntament amb el Tarlà, i dos capgrossos més, el Tricorni i la Dona amb còfia.

Salutació final del ball de l'Àliga de Girona, a la terrassa del Museu d'Història
(Ampliar) - Salutació final del ball de l'Àliga de Girona, a la terrassa del Museu d'Història.

Abans de la presentació la tenir lloc a la terrassa del Museu d'Història de la Ciutat una ballada de l'Àliga de la Ciutat. La presentació va anar a cèrrec de Sílvia Planas, directora del Museu d'Història de la Ciutat, la regidora Marta Madrenas en representació de l'alcalde de la ciutat, i els dos autors del llibre que es presenta, Nuxu Perpinyà i Ramon Grau.

Presentació del llibre al Museu d'Història de la Ciutat
(Ampliar) - Presentació del llibre al Museu d'Història de la Ciutat.


 • Faràndula. 500 anys d'imatgeria festiva de Girona. Articles i reportatges fotogràfics de les activitats dutes a terme, i de les peces exhibides a l'exposició.

 • [Més imatges]-------------Back - Index - Next

  Ramon Grau, coautor del llibre

  Nuxu Perpinyà, coautor del llibre

  Sílvia Planas, director del Museu d'Història

  La regidora Marta Madrenas durant la presentació

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés