La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Dins els esdeveniments populars i tradicions de les Fires de Sant Narcís, el dissabte 27 d'octubre va tenir lloc el tradicional Correfoc de Fires, a càrrec de Diables de l'Onyar amb la col·laboració dels Diables d'en Pere Botero de Salt, Guillables de Sant Hilari i Senyors del Foc de Castelló d'Empúries.

Ampliar

(Ampliar) - El correfoc a la plaça de Sant Domènec.

El recorregut seguit va ser l'habitual d'altres ocasions: partint de la plataforma dels Galligants, ha seguit per la pujada del Rei Martí, carrer Francesc Samsó, carrer Ferran el Catòlic, església de Sant Lluc, plaça de la Catedral, pujada de la Catedral, plaça dels Apòstols, plaça dels Lledoners, carrer Pere de Rocabertí, i carrer dels Alemanys per acabar amb l'espectacle final a la plaça de Sant Domènec.

Ampliar

(Ampliar) - El correfoc a Sobreportes.

El Diables de l'Onyar

Diables de l'Onyar és molt més que una colla de Diables amb més de 20 anys d'història. Pot ser una companyia d'espectacles, una associació de joves, pot ser perfomance, percussió, castells de focs, una rua, pot ser un espectacle visual, participatiu, per a tots els públics, un espectacle que va més enllà de la tradició dels correfocs.

El seu, és un espectacle per ser vist des de dins (deixant-se perseguir pels diables) o des de fora (gaudint de l'espectacle visual, la música i la pirotècnia). El que presenten no és un simple correfoc , ja que té una clara vocació d'espectacle, que parteix del concepte del correfoc però que acaba per combinar diferents disciplines. Sense cap mena de dubte, un dels correfocs més singulars que es pot veure arreu.

(Text extret de la web dels Diables www.diablesonyar.org)

Ampliar

(Ampliar) - El correfoc a la plaça de Sant Domènec.






Ampliar

(Ampliar) - El correfoc a la plaça de Sant Domènec.

- Correfoc 2011 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2011 del Correfoc de Fires.

- Correfoc 2010 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2010 del Correfoc de Fires.

- Correfoc 2009 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2009 del Correfoc de Fires.

- Correfoc 2008 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2008 del Correfoc de Fires.

- Correfoc 2007 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2007 del Correfoc de Fires.

[Més imatges]----------- Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés