La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimecres 29 d'octubre 2014, diada de Sant Narcís, es va inaugurar a Fira de Girona la inauguració oficial de la 53a. edició de la Fira de Mostres, dins les activitats de les Fires de Girona.
La presentació i posterior inauguració va anar a càrrec del president de la Cambra de Comerç Domènec Espadalé, l'alcalde de Girona Carles Puigdemont, el Conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig i Godes, i el vicepresident de la Diputació de Girona Miquel Noguer i Planas.

Presentació de la 53a. edició de la Fira de Mostres

(Ampliar) - Presentació de la 53a. edició de la Fira de Mostres a les instal·lacions de Fira de Girona.

La Fira de Mostres de les Fires de Sant Narcís, el "Certamen", com se'l coneix popularment, és tradicionalment l'aparador del teixit industrial, agrícola i comercial de les comarques gironines. Aquest 2014 la mostra arriba a la seva 53a edició, i després d'uns anys en què reduïa espais arran de la crisi econòmica, ara els torna a ampliar. En total, en aquesta edició la Fira de Mostres ocupa un 17% més de superfície, arribant fins a gairebé els 50.000 metres quadrats.

Presentació de la 53a. edició de la Fira de Mostres

(Ampliar) - Presentació de la 53a. edició de la Fira de Mostres. Inauguració oficial.

D'aquesta superfície, 10.820 metres quadrats són sota sostre, entre el Palau de Fires i les carpes exteriors, i 36.971 es troben a l'exterior dins els passejos del parc de la Devesa. En total, en aquesta 53a edició compta amb 386 estands.
Els sectors més representats són els de serveis, empreses, turisme i oci (30,80%), seguit dels mobles, la decoració i la construcció (28,40%).
A aquests els segueix tot el ram de l'alimentació (17,60%), la indústria i el jardí (15,6%), el motor (4,4%) i les mascotes (3,1%). A més, aquest any, per primer cop, s'hi incorpora un nou àmbit: la robòtica i la impressió en 3D.

Presentació de la 53a. edició de la Fira de Mostres

(Ampliar) - Presentació de la 53a. edició de la Fira de Mostres. La visita inaugural oficial.


[Més imatges] -----------Back-Index-Next

Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç

Carles Puigdemont, alcalde de Girona

Felip Puig, Conseller d'Empresa i Ocupació

Miquel Noguer, vicepresident de la Diputació

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés