La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Dins la programació de Fires de Sant Narcís de Girona 2019, el diumenge 3 de novembre va tenir lloc la 38a. edició de la tradicional Trobada de Gegants i Bestiari, i la Cercavila, que es va iniciar amb una plantada de gegants al parc del Migdia. La pluja va impedir que es continués amb la habitual cercavila pels carrers de la ciutat, i va reduir la ballada final a molt poques colles.
En aquesta edició varen participar els capgrossos dedicats a Jordi Cuixart,i els Consellers Dolors Bassa, Josep Rull Lluís Puig.

Els capgrossos dedicats a Jordi Cuixart,i els Consellers Dolors Bassa, Josep Rull Lluís Puig

(Ampliar) - Els capgrossos dedicats a Jordi Cuixart,i els Consellers Dolors Bassa, Josep Rull Lluís Puig.

En aquesta XXXVIII edició hi varen participar els capgrossos, d'en Cuixart, Bassa, Rull i Puig, Fal·lera Gironina, Colla de Gegantons de Girona, Centre de Salut Mental Nigori, de Girona, el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, la Colla del Drac de Poblenou, Barcelona; el Petit Drac Major i els Trons dels Diables de l'Onyar, de Girona; la Colla Gegantera d'Arenys de Mar, els Geganters de Gràcia, Barcelona; els Gegants de Sant Jaume, de Barcelona; la Colla Gegantera de les Borges Blanques; la Colla Gegantera de Campllong; la Colla Gegantera de Cassà de la Selva; els Geganters i Grallers de Castellterçol; la Colla Gegantera de Celrà; els Geganters de la Garriga; els Gegants, capgrossos i bestiari de Santa Eugènia de Ter; els Amics dels Gegants de Matadepera; els Nanos de Montblanc; els Grillats amb canya de Salt; la Colla Gegantera de Reus; els Amics dels Gegants de Salt; els Amics dels Gegants de Sarrià de Ter; la Colla Gegantera de Talteüll; la Colla Gegantera de Vilassar de Dalt, i la Colla Gegantera de Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai.

El grup 'Manetes', format per Noè Rivas, Eduard Altaba Isal, Salvador Boix i Eugeni Gil, varen posar música a la trobada

(Ampliar) - El grup 'Manetes', format per Noè Rivas, Eduard Altaba Isal, Salvador Boix i Eugeni Gil, varen posar música a la trobada.

Ball del Petit Drac Major de Girona al parc del Migdia

(Ampliar) - Ball del Petit Drac Major de Girona al parc del Migdia.[Més imatges] --- Back - Index - Next

El capgros dedicat a Dolors Bassa

(Ampliar) - El capgros dedicat a Dolors Bassa.

El capgros dedicat a Josep Rull

(Ampliar) - El capgros dedicat a Josep Rull.

El capgros dedicat a Lluís Puig

(Ampliar) - El capgros dedicat a Lluís Puig.

El capgros dedicat a Jordi Cuixart

(Ampliar) - El capgros dedicat a Jordi Cuixart.

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés