La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimarts 26 d'agost 2014 es va inaugurar oficialment, al Teatre Municipal, la XIV edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), amb la intervenció de Martí Peraferrer, director del festival, Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona, i l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, qui varen donar el tret de sortida a unes activitats teatrals que duren cinc dies.

Teló elaborat amb les companyies teatrals que participen al festival, presentat al Teatre Municipal
(Ampliar) - Teló elaborat amb les companyies teatrals que participen al festival, presentat al Teatre Municipal

En total, més de 600 participants, dels quals 250 són actors i actrius de les comarques de Girona, representen una quarantena d'espectacles que es duen a terme en espais característics de la ciutat com el Museu del Cinema, la sala La Planeta, el pati de la Casa de Cultura o el centre cultural La Mercè, entre altres. En aquesta edició s'inaugura el centre cívic Barri Vell-Mercadal com a nou espai d'exhibició teatral. Aquests artistes amateurs formen part d'un total de 32 companyies teatrals de les quals 14 són gironines, cinc de l'Estat i onze d'internacionals amb la presència de països com Rússia, Israel, República Txeca, Xile, Croàcia, Mèxic, Bèlgica o Argentina.

El Teatre Municipal durant la inauguració
(Ampliar) - El Teatre Municipal durant la inauguració


 • FITAG 2013 - Reportatges fotogràfics i articles dels espectacles de la XIII edició del Festival.


 • [Més imatges]-----BackIndex-Next

  Martí Peraferrer, director del festival, durant la inauguració

  - Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona, durant la inauguració

  - Carles Puigdemont, alcalde de Girona, durant la inauguració

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés