La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Dins la programació d'espectacle del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, ha tingut lloc el dissabte 30 d'agost 2014, al Teatre Municipal de Girona la representació de "Isabeau. El Musical", per la Companyia Primer Vol, de Banyoles, sota la direcció musical de Robert Fàbrega i Ferrer, i direcció artística de Mireia Pons Garcia. El guió i la lletra de l'obra és de Salvador Coll, i la música i lletra, de Robert Fàbrega.

Un moment de la representació
(Ampliar) - Un moment de la representació

Sinopsis de l'obra. Un cardenal embogit per l’amor no correspost de la dolça Isabeau pacta amb les tenebres i condemna la donzella i el seu amant, Navar (antic capità de la guàrdia del cardenal i home de confiança), a viure junts però eternament separats. Mentre ella és falcó de dia, Navar és llop de nit. Gascó, un lladregot fugit de les masmorres, juntament amb un monjo penedit pel malefici, seran la clau de volta per resoldre la maledicció.

Un moment de la representació
(Ampliar) - Un moment de la representació


 • FITAG 2014 - Reportatges fotogràfics i article de la inauguració de la XIV edició del festival.

 • FITAG 2013 - Reportatges fotogràfics i articles dels espectacles de la XIII edició del Festival.


 • [Més imatges]-----BackIndex-Next

  - Un moment de la representació

  - Un moment de la representació

  - Un moment de la representació

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés