La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El 31 de desembre 2013 va tenir lloc la novena edició de la Cursa de Sant Silvestre, amb sortida i arribada al Pavelló de Fontajau, en la que han participat un total de 1.473 atletes, xifra que no ha aconseguit superar el rècord de l'any 2012, en què es va assolir un total de 1.600 participants.

L'atleta Josep Lluís Blanco, vencedor de la cursa, qui va creuar la línia de meta amb un temps de 14 minuts i 38 segons
(Ampliar) - L'atleta Josep Lluís Blanco, vencedor de la cursa, qui va creuar la línia de meta amb un temps de 14 minuts i 38 segons.

La cursa ha seguit un recorregut pels carrers del Barri Vell de la ciutat. El més ràpid a fer-ho va ser l'atleta Josep Lluís Blanco, qui va creuar la línia de meta amb un temps de 14 minuts i 38 segons. El lloretenc, del Club La Sansi, ja va imposar-se en aquesta prova de cinc quilòmetres el 2011, amb una marca de 14 minuts i 49 segons.

El podi femení compost per les corredores Anna Rovira, Ia Vidal i Anna Quílez
(Ampliar) - El podi femení compost per les corredores Anna Rovira, Ia Vidal i Anna Quílez.

Poc després de Blanco va arribar a la meta el corredor marroquí Jamal Oumrim (14:58). Va completar el podi el també lloretenc Jonathan Romeo, atleta del FC Barcelona que va ser campió d'Espanya júnior de 3.000 metres obstacles. La primera dona a finalitzar el recorregut va ser Anna Rovira, amb un temps de 17 minuts i 21 segons (48a posició). Les següents van ser la hilarenca Ia Vidal (18:13; 78a posició) i Anna Quílez (18:19; 86a posició).

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i la regidora Isabel Muradàs, lliurant el premi al milloor grup de disfresses categoria lliure
(Ampliar) - L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i la regidora Isabel Muradàs, lliurant el premi al milloor grup de disfresses categoria lliure.

El corredor mé,s veterà que hi va participar va néixer l'any 1937, i la corredora més veterana, el 1949. Alguns corredors varen participar disfressats, i varen entrar en el concurs de disfresses.
La cursa també ha constat de dues mini-curses, que han arribat a la seva quarta edició, perquè els més menuts puguessin gaudir d'aquesta festa esportiva.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, lliurant el premi al millor grup de disfresses categoria temàtica
(Ampliar) - L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, lliurant el premi al millor grup de disfresses categoria temàtica.
L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, lliurant el premi a la corredora més veterana, nascuda el 1949
(Ampliar) - L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, lliurant el premi a la corredora més veterana, nascuda el 1949.


[Més imatges] -----Back-Index-Next

Cartell de la 9a. edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i 4a. de la mini-cursa

Participants a la Cursa, disfressats

Els vencedors de la prova, Josep Lluís Blanco i Jamal Oumrim, a la seva arribada a la meta

Les tres vencedores femenines: Anna Rovira, Ia Vidal i Anna Quílez

Sortida de la Cursa amb participants disfressats

Component del grup guanyador del concurs de disfresses

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés