La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El 31 de desembre 2016 es va celebrar la tradicional Cursa de Sant Silvestre, que enguany ha arribat a la seva dotzena edició. Una participació de més de 2.100 corredors entre la prova de cinc quilòmetres i les diferents mini curses infantils va batre el seu rècord. Annas Mahboub i Jess Martin, tots dos corredors de nivell internacional de l'Associació Atlètica Palamós van guanyar la cursa en la categoria adults.
També es varen premiar els corredors de més edat i el grup amb la millor disfressa.

(Ampliar) - Els vencedors en les categories masculina i femenina, Annas Mahboub i Jess Martin, a l'arribada a la meta.

Els dos primers classificats ja havien guanyat a Girona, Mahboub ho havia fet en l'edició 2015 i l'atleta anglesa Jess Martin el 2014, tot i que com a Jess Andrews, el seu cognom de soltera abans de casar-se amb el ciclista professional irlandès Dan Martin.
Martin, corredora olímpica a Rio de Janeiro en la prova de 10.000 metres aquest estiu, va batre el millor registre femení de la prova, amb un temps de 15'39", mentre que Mahboub, plata aquest estiu a l'Europeu juvenil, es va emportar la victòria corrent per sota dels tres minuts el quilòmetre, amb un temps total de 14'50", igual que el segon classificat, el triatleta garrotxí Aleix Domènech, amb 14'56". El corredor del Lloret i actual dominador del circuit gironí de cros, Buba Sabaly, va completar el podi amb un temps de 15'03".

Els vencedors en categoria masculina i femenina, Annas Mahboub i Jess Martin, amb l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el regidor Cristóbal Sànchez i la presidenta de l'Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer

(Ampliar) - Els vencedors en categoria masculina i femenina, Annas Mahboub i Jess Martin, amb l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el regidor Cristóbal Sànchez i la presidenta de l'Oncolliga, Lluïsa Ferrer.

Pel que fa a la categoria femenina, la corredora anglesa, a qui només van superar 10 atletes masculins, va guanyar establint un nou rècord de la prova amb un temps de 15'39", el que suposa 3'08", el quilòmetre. Judit Pujol, del GEiEG, amb 18'32" i Anna Subirana, de Palafrugell, amb 19'50", varen completar el podi d'una dotzena edició de la Sant Silvestre, que va tornar a demostrar l'èxit de les curses populars a Girona en un 2016 amb cites importants com la Cursa de la Dona, els 10 Km de Girona o la cursa del Carrer Nou.

La sortida de la cursa de Sant Silvestre 2016

(Ampliar) - La sortida de la cursa de Sant Silvestre 2016.

[Més imatges] -----------Back-Index-Next

Els tres primers classificats en la categoria masculina: Mahboub, Domènech i Sabaly

(Ampliar) - Els tres primers classificats en la categoria masculina: Annas Mahboub, Aleix Domènech i Buba Sabaly.

Les tres primeres classificades en la categoria femenina: Martin, Pujol i Subirana

(Ampliar) - Les tres primeres classificades en la categoria femenina: Jess Martin, Judit Pujol i Anna Subirana.

Cartell de la 12a. edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona 2016

(Ampliar) - Cartell de la 12a. edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona 2016.

Jess Martin, vencedora en categoria femenina, a la seva arribada a la meta

(Ampliar) - Jess Martin, vencedora en categoria femenina, a la seva arribada a la meta.