La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Quatre pianos de cua estratègicament distribuïits per indrets del Barri Vell, a disposició de qui els vulgui tocar. Aquesta activitat, organitzada pel Concurs Internacional de música Maria Casal i el Fòrum Impulsa, que ha tingut lloc el dijous 26 de juny 2014, ha omplert el centre de Girona de música.

Blai Ciurana Abellí interpreta Queen a la Rambla de la Llibertat
(Ampliar) - Blai Ciurana Abellí interpreta Queen a la Rambla de la Llibertat

Els pianos han estat situats a les escales de la Catedral, a la Rambla de la Llibertat, a la plaça de la Independència i davant la Casa de Cultura. A part del públic que ha volgut interpretar les seves obres, quatre pianistes han ofert recitals; a la Catedral, Claudi C. Valetta, a la plaça Independència, Hop's Trio, a la Rambla de la Llibertat, Yoko Suzuki, i davant la Casa de Cultura, Laia Martin.

Concert de piano davant la Casa de Cultura
(Ampliar) - Concert de piano davant la Casa de Cultura

A part d'aquests concertistes i dels espontanis que s'hi han afegit, han actuat alumnes del Conservatori Municipal de Música de Girona i de l'Aula Musical en aquesta activitat divulgativa de la música, sota els auspicis del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Blai Ciurana Abellí interpreta Queen a la Rambla de la Llibertat


- Piano a la Rambla de la Llibertat

- Piano a la plaça de la Independència

- Piano a les escales de la Catedral


[Més imatges]-----BackIndex-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés