La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El Dimecres Sant 6 d'abril de 2023, els Manaies de Girona varen fer la tradicional sortida del manípul i la secció de vestes, per lliurar el penó al pendonista d'honor a l'expresident de la Confraria Narcís Reixach, que en viure a Montjuïc va demanar que li portessin la insígnia de la Confraria a casa de la seva filla al carrer Grober.
A la tornada al Castrum de Sant Lluc, com ja és tradicional, els Manaies varen fer una espectacular presentació del manípul amb una pujada i una baixada de les escales de la Catedral.

Manaies a les escales de la Catedral

(Ampliar) - Manaies a les escales de la Catedral.

Signifer dels equites a la plaça de Sant Feliu

(Ampliar) - Signifer dels equites a la plaça de Sant Feliu.Exposició "Expressió artística de la passió i mort de Jesucrist"
Article i reportatge fotogràfic de les peces exhibides a la Casa de Cultura de Girona, procedents de diversos indrets del bisbat de Girona, per commemorar els 75 anys de la secció de vestes.

75 anys dels Manaies de Girona
Articles i reportatge fotogràfics de les activitats celebrades l'any 2014 per commemorar els 75 anys dels Manaies de Girona.

Dimecres Sant 2023 a les escales de la Catedral

(Ampliar) - Dimecres Sant 2023 a les escales de la Catedral.

Dimecres Sant 2023 a les escales de la Catedral

(Ampliar) - Dimecres Sant 2023 a les escales de la Catedral.


[Més imatges]------ Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

Creat: 06/04/2023