La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats
Web de l'Ajuntament de Girona

Girona Temps de Flors

Girona Temps de FlorsAnar

Història de les mostres florals a Girona.
Article històric des de les primeres mostres als anys 30, les exposicions a Sant Pere de Galligants i Sant Domènec, fins l'actual Girona Temps de Flors, amb imatges dels anys 60. 16 fotografies.

Història de les mostres florals a Girona. Escales de la catedral 2014
Anar

Temps de Flors: el making of.
Reportatge de la preparació de les instal·lacions i mostres florals als diversos indrets de la ciutat. 60 fotografies.

Temps de Flors: el making of
Anar

Temps de Flors: la inauguració.
El dissabte 10 de maig es va inaugurar Temps de Flors, amb parlaments del president Artur Mas, l'alcalde de Girona Carles Puigdemont, i la regidora Coralí Cunyat. 54 fotografies.

Temps de Flors: la inauguració
Anar

El claustre de la Catedral.
Un dels indrets de visita imprescindible per la seva bellesa arquitectònica i artística, especialment emmarcada per les instal·lacions i muntatges florals. 30 fotografies.

El claustre de la Catedral
Anar

Els soterranis de la Catedral.
Indret no visitable habitualment, presenta algunes de les restes més reculades de la ciutat, i de l'època carolingia. 33 fotografies.

Els soterranis de la Catedral
Anar

Els Banys Àrabs.
Indret de visita imprescindible durant Temps de Flors, i monument emblemàtic de la ciutat. 51 fotografies.

Els Banys Àrabs
Anar

El Museu d'Història.
Mostres florals i instalçacions a les dependències del Museu: el calustre, la terrassa, la cisterna, la carbonera, l'assecador. 45 fotografies.

El Museu d'Història
Anar

La Capella de Santa Llúcia.
Instal·lació i muntatge vegetal en un dels indrets més emblemàtics de l'esdeveniment Temps de Flors. 21 fotografies.

La Capella de Santa Llúcia
Anar

La Casa Lleó Avinay.
La que fou casa del darrer rector de l'Aljama jueva de Girona mostra cada any unes extraordinàries instal·lacions i muntatges florals. 24 fotografies.

La Casa Lleó Avinay
Anar

Les escales de la Catedral.
Muntatge dedicat al record i homenatge a Maria Cobarsí, pionera de les mostres florals a Girona. 21 fotografies.

Les escales de la Catedral
Anar

L'Onyar i els ponts.
Muntatges florals i instal·lacions al riu Onyar, el pont de les Peixateries Velles, el d'en Gómez, la Casa Masó, etc. 45 fotografies.

El Pont de les Peixateries Velles
Anar

L'església de Sant Feliu.
Instal·lacions i muntatges florals a la nau, capelles laterals, la capella de Sant Narcís i a les escalinates nord i est. 48 fotografies.

L'església de Sant Feliu
Anar

Centre Bonastruc ça Porta.
La seu del Museu d'Història dels Jueus de Girona ha ofert muntatges florals, exposicions i actuacions musicals durant Temps de Flors. 24 fotografies.

Centre Bonastruc ça Porta
Anar

El Museu d'Art.
Les instal·lacions i els muntatges florals en els dos àmbits del Museu: el pati d'entrada i els Jardins del Museu. 12 fotografies.

El Museu d'Art
Anar

Sant Pere de Galligants.
Les instal·lacions i els muntatges florals al claustre i als entorns de l'antic monestir romànic, avui seu del Museu d'Arqueologia. 33 fotografies.

Sant Pere de Galligants
Anar

Els carrers del carrer de la Força.
Les instal·lacions i els muntatges florals als carrers que aboquen al de la Força: Cúndaro, Sant Llorenç i Miquel Oliva. 15 fotografies.

Carrer de Sant Llorenç
Anar

Escales de la Pera i La Pabordia.
Les instal·lacions i els muntatges florals a la pujada de la Mare de Déu de la Pera, i a l'edifici medieval de La Pabordia. 12 fotografies.

La Pabordia
Anar

Sant Lluc - Castrum dels Manaies.
Decoració floral de l'església de Sant Lluc - Castrum dels Manaies, amb el motiu central del seu 75è aniversari. 21 fotografies.

Sant Lluc - Castrum dels Manaies
Anar

Torre Gironella - Jardins dels Alemanys.
Els diversos àmbits de la Torre Gironella i els Jardins dels Alemanys: les naus, la cisterna, el jardí de la Gironella, els Jardins dels Alemanys... 39 fotografies.

Torre Gironella
Anar

Fontana d'Or - CaixaForum.
Instal·lacions i muntatges florals al pati i al porxo de la primera planta del palau medieval situat al carrer dels Ciutadans. 21 fotografies.

Fontana d'Or - CaixaForum
Anar

La Pujada de Sant Domènec.
Instal·lacions i muntatges florals a la pujada de Sant Domènec, Casa Agullana, Palau de Caramany i Cromats Ensesa. 39 fotografies.

La Pujada de Sant Domènec
Anar

Sant Domènec - Mirador dels Maristes.
Instal·lacions i muntatges florals a la plaça de Sant Domènec, edifici de les Àligues i al Mirador dels Maristes. 27 fotografies.

Plaça de Sant Domènec
Anar

Sant Nicolau - Jardí de l'Àngel.
Instal·lacions i muntatges florals a la Capella de Sant Nicolau, a la casa DÍaz- Tarragó advocats i al Jardí de l'Àngel. 24 fotografies.

Jardí de l'Àngel
Anar

Sant Martí - Can Forn - Església del Carme.
Instal·lacions i muntatges florals a l'església de Sant Martí, Can Forn - Diputació i a l'Església del Carme. 24 fotografies.

Església de Sant Martí
Anar

Les Sarraïnes.
Espai que a la planta baixa exhibeix muntatges i exposicions florals i a primera decoracions orientals i ikebanes. 24 fotografies.

Les Sarraïnes
Anar

El Passeig Arqueològic.
Muntatges florals i instal·lacions a l'entrada del Passeig, zona del brollador, barana a la plaça dels Jurats i plaça de la Torre de Carlemany. 31 fotografies.

El Passeig Arqueològic
Anar

Jardins del Dr. Figueras - Plaça dels Jurats.
Muntatges florals i instal·lacions als Jardins del doctor Figueras, àsis de Sant Pere de Galligants, riu Galligants i plaça dels Jurats. 33 fotografies.

Jardins del Dr. Figueras
Anar

Plaça del Vi - Teatre Municipal.
Muntatges florals i instal·lacions a l'Ajuntament, el pati, entrada al Teatre Municipal, i les façanes dels edificis de la plaça. 39 fotografies.

Teatre Municipal
Anar

Capella de St. Cristòfol - Jardins de la Francesa.
Enguany els muntatges de la Capella de St. Cristòfol reten homenatge a l'Escola-Guarderia Santa Maria de Natzaret. 21 fotografies.

Capella de St. Cristòfol - Jardins de la Francesa
Anar

Patis del carrer de la Força.
Els patis de la Casa Estor, la Sambola-Pla Dalmau, Germanes Maria Gay, la Casa Foix Boschmonar, la casa Mascaró i altres. 24 fotografies.

Patis del carrer de la Força
Anar

El barri del Mercadal.
Instal·lacions i muntatges florals a la plaça de Santa Susanna i al baptisteri de l'església del Mercadal. 12 fotografies.

El barri del Mercadal
Anar

Casa Pastors i voltants de la Catedral.
Muntatges florals a la Casa Pastors, el Cor de Maria, Portal i castell de Sobreportes, carrer de Ferran el catòlic i plaça dels Apòstols. 21 fotografies.

Portal de Sobreportes
Anar

Altres espais.
Recopilació de reportatges d'altres espais, establiments i patis que han participat a l'esdeveniment. 114 fotografies.

Altres espais
Anar

La Nit dels Museus.
El dissabte 17 de maig es va celebrar aquest esdeveniment amb una jornada de portes obertes fins les 12 de la nit al set museus de Girona. 69 fotografies.

La Nit dels Museus
Anar

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó.
El dissabte 10 de maig el Mercat del Lleó va celebrar aquests esdeveniment de tastets gastronòmics i música en viu. 201 fotografies.

Nit de Flors i Sabors al Mercat del Lleó
Anar

Música i Flors.
Actuacions musicals durant Temps de Flors. III Festival de música a Cappella, cercaviles, blues a l'Ajuntament. 54 fotografies.

III Festival de música a Cappella
Anar

Un Museu a l'aparador.
Activitat participada pels Museus de la ciutat i una dotzena de les botigues més emblemàtiques de Girona. 21 fotografies.

Un Museu a l'aparador: Llibreria Geli
Anar

Jornada castellera.
El diumenge 18 de maig es va celebrar una jornada castellera amb les actuacions de les colles Marrecs de Salt, Castellers de Sabadell i Xics de Granollers. 36 fotografies.

Jornada castellera
Anar

Els balcons de Girona.
L'"altre" Girona Temps de Flors, el de tot l'any. Balcons, finestres i terrasses de Girona ornats amb plantes i flors. 24 fotografies.

Jornada castellera

Back
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés