La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dissabte 1 de febrer 2014, va tenir lloc, a la Rambla de la Llibertat de Girona, una promoció de l'espectacle teatral Fam de llibertat (Girona, 1712-1714), a representar el divendres, 7 de març, al Teatre Municipal, per la companyia Teatre Blanc i Negre.
L'espectacle teatral, primera part de la triologia del Tricentenari que commemora els fets de 1714 i de la qual els actors van oferir un petit aperitiu, se situa dos anys abans de l'onze de setembre de 1714, a la ciutat de Girona, que va viure un dels moments més importants i difícils de la seva història, resistint davant la dura repressió de l'exèrcit borbònic. Fam de llibertat explica les històries quotidianes d'aquells gironins en circumstàncies difícils.
En l'activitat varen comptar amb la participació del Regiment de Sant Narcís, que va realitzar diversos moviments militars de l'època.Presentació de Fam de llibertat (Girona, 1712-1714)

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés