La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El carrer de Santa Clara enllaça la plaça de la Independència amb l'avinguda de Sant Francesc. Paral·lel al riu Onyar, a la Rambla de la Llibertat i l'Argenteria, però a l'altra banda del riu, és un espai eminentment comercial, eix vertebrador, juntament amb el carrer Nou, del barri del Mercadal.
Per la banda del riu Onyar es troben tres illes de cases separades entre si per quatre passos sobre el riu: el pont de Sant Agustí, el pont de les Peixateries Velles, el pont de Pedra o d'Isabel II i la plaça Catalunya. Per la banda de ponent hi ha cinc illes separades per sis carrers: el carrer Anselm Clavé, el carrer de les Hortes, el carrer de l'Obra, el carrer del Perill, el carrer Carrer Nou i Avinguda Sant Francesc. Malgrat la seva llarga història, el carrer presenta una fesomia moderna, on els habitatges més antics es remunten a les darreries del segle XIX.El carrer de Santa Clara

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice Creat: 15/08/2023