La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El divendres 5 de setembre 2014, organitzat per l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes i l'ANC Gironès, va tenir lloc un assaig de la "V" que es formarà a Barcelona l'11 de setembre.
Malgrat la pluja que va acompanyar l'acte, uns centenars de persones varen formar la "V" entre la pujada del Pont de Pedra i la plaça del Vi, formant el vèrtex sota els balcons de la seu d'Òmnium Cultural, presidida des de fa mesos per un "9-N" gegant.

Apunt a l'aquarel·la de Fonsu Mateu
(Ampliar) - Apunt a l'aquarel·la de Fonsu Mateu, gentilesa de l'artista.

Els actes previstos s'havien d'iniciar amb una cercavila que partiria de la plaça de la Constitució per anar fins la delegació del govern, i des d'aquí anar a la plaça del Vi; aquesta part de l'activitat, per causa de la pluja, va quedar reduïda a la mínima expressió de participants.
Sota les voltes de la plaça del Vi es va poder contemplar el "600 independentista" amb el que cinc gironins aniran a Escòcia, on tenen prevista l'arriba el 18 de setembre, dia del referèndum escocès.

El 600 independentista, sota les voltes de la plaça del Vi
(Ampliar) - El 600 independentista, sota les voltes de la plaça del Vi


  • La Diada 2013 - Reportatges fotogràfics i article de les activitats celebrades durant la Diada de l'any passat.

  • La Via Catalana - Reportatges fotogràfics i articles dels trams urbans de la Via Catalana a Girona.

  • [Més imatges]-----BackIndex-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés